Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Matcht jobs en talent
Waregem

Aankoopbediende

A-vaca

Functie omschrijving

Als technisch aankoper onderhoud en versterk je proactief de leveranciersportefeuille d.m.v. marktonderzoek, interne en externe contacten, deelname aan beurzen en gebruik van het bestaande netwerk.

Je bereidt onderhandelingsstrategieën voor, werkt deze uit om succesvolle onderhandelingen te voeren en de aankoopkosten te minimaliseren.

Opbouwen van sterke partnerrelaties met leveranciers en onderhandelen over contracten betreffende technische aspecten, prijzen, kwaliteit, betalingsvoorwaarden en levertermijnen.

Verantwoordelijk voor een aantal productgroepen binnen je subteam.

Zorgen voor de inkoop en ontwikkeling van het juiste product bij de juiste leverancier tegen de juiste prijs, en probleemoplossend handelen als een van deze factoren in het gedrang komt.

Beoordelen van de kwaliteit van verschillende leveranciers samen met de Quality-afdeling en indien nodig actie ondernemen richting de leverancier om tot een constructieve oplossing te komen.

Gewenst profiel

  • Je hebt een passie voor technische producten.
  • Je beheerst het Nederlands uitstekend en hebt een goede kennis van het Engels. Beheersing van Frans en Duits is een pluspunt!
  • Je beschikt over commerciële flair, legt makkelijk contacten en communiceert effectief.
  • Je bent nieuwsgierig en volhardend.
  • Je neemt graag initiatief en gedijt in een ondernemende omgeving.
  • Je bent een echte teamspeler.
  • Je bent analytisch ingesteld, werkt zelfstandig, projectmatig en gestructureerd.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt terecht in een jong en groeiend familiebedrijf en dit in een motiverende werkomgeving en met een persoonlijke aanpak.
Onmiddellijk vast contract, 39-urenweek (= 6 extra verlofdagen), verlof volledig vrij te kiezen, uurrooster 8u-12u en 13u-17u15 (op vrijdag tot 15u).
Motiverende verloning aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques van €8, hospitalisatieverzekering en fietsleaseplan).
Het welzijn van de medewerkers is essentieel, daarom zorgt onze klant voor 1 thuiswerkdag, fruit op kantoor, ergonomische bureaus, … .
Samen verbinden en successen vieren, daar houden ze van, hou alvast rekening met enkele leuke evenementen zoals een familiedag en afterwork borrels.

Locatie

Waregem

Publicatiedatum

11.07.2024

Contactpersoon

Succesjobs

Deel deze vacature
Maak jobalert
Meer details
Match criteria
  • Waregem
  • Fulltime
  • Aankoop
  • Commerciële binnendienst
Heb je vragen?
Werk telefoon: 051 792 700
(0) 51 792 700

Ben je klaar voor onze frisse, dynamische aanpak? Bel ons!

Onze klanten
Succes BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.