Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Matcht jobs en talent
Regio Komen - Ieper

Administratief bediende projecten (met salariswagen)

A-vaca

Functie omschrijving

In deze boeiende en gevarieerde job ben je de administratieve motor voor de projectadministratie, waarbij je nauw samenwerkt met de projectleiders en de business unit director.
Je speelt een sleutelrol in het administratief opvolgen van projecten en het tijdig en nauwkeurig opmaken en verzenden van facturen.
Door strikte controle te houden op deadlines en proactief te communiceren met de projectleiders, zorg je ervoor dat alle projectdoelen worden behaald.
Samen met de projectmanager stel je de tijdlijn van het project op die rekening houdt met alle belangrijke informatie voor een correcte facturatie (materiaal, tijdsregistratie, meerwerken, … ) alsook het vooropgestelde budget van het project.
Je bewaakt de administratieve opvolging van het project en voorziet een tijdige facturatie van de projecten.
Tijdens de projecten verzorg je een nauwkeurige budgetcontrole en rapporteer je eventuele afwijkingen aan de business unit director.
Per project organiseer en bereid je opvolgingsmeetings voor, projecten zonder voortgang detecteer je tijdig en bespreek je met de verantwoordelijke.
Voor de maandelijkse afsluitingen werk je samen met de teamlead en onderhoud je nauwe contacten met de boekhouding om de betaling van openstaande facturen te waarborgen.
Met jouw aandacht voor detail en sterke coördinatievaardigheden zorg je voor een gestroomlijnde projectadministratie en financiële controle.

Gewenst profiel

Voor deze functie ben je in het bezit van een bachelor (of gelijkwaardig door ervaring) en kun je terugblikken op reeds enkele jaren ervaring in een administratieve functie.
Je bezit een stevige portie verantwoordelijkheidszin, waardoor je niet alleen betrokken bent, maar ook proactief te werk gaat en graag initiatief neemt.
Wegens digitale administratie kun je vlot overweg met pc en heb je bij voorkeur reeds ervaring met SAP.
Verder ben je cijfervaardig (afwijkende cijfertjes merk je snel op), werk je steeds secuur, heb je logisch inzicht en heb je interesse om te werken in een technische omgeving.
Naast het Nederlands beschik je over een goede kennis van het Frans.

Arbeidsvoorwaarden

Onze klant biedt een stabiele werkomgeving waar initiatief en professionele ontwikkeling worden aangemoedigd.
Je kunt rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met extralegale voordelen, groeps- en hospitalisatieverzekering, CAO90, maaltijdcheques en de mogelijkheid tot een salariswagen via het cafetariaplan.
De functie biedt variatie en uitdaging in een dynamische en collegiale omgeving.
Verlof kan vrij gekozen worden in overleg met collega's, en je geniet van een 9-tot-5 job in een filevrije omgeving.

Locatie

Regio Komen - Ieper

Publicatiedatum

29.09.2024

Contactpersoon

Succesjobs

Deel deze vacature
Maak jobalert
Meer details
Match criteria
  • Komen, Wervik
  • Ieper, Poperinge, Wervik
  • Fulltime
  • Administratief
Bezoekers die op deze vacature hebben gereageerd, solliciteerden ook op deze vacatures:

Ben je klaar voor onze frisse, dynamische aanpak? Bel ons!

Onze klanten
Succes BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.