Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Matcht jobs en talent
regio Kortrijk

Junior tekenaar Autocad

Functie omschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van plannen en visualisaties voor alle projecten. Dit omvat onder meer het opstellen van plannen voor omgevingsvergunningsaanvragen, al dan niet in samenwerking met externe architecten of ontwerpers. Je werkt zowel aan stedenbouwkundige handelingen als uitvoeringsplannen die nodig zijn voor het milieuluik (IIOA).

Daarnaast creëer je circulatieplannen en lever je visuele impactstudies aan door middel van 3D-visualisaties. Voor de meer complexe projecten ben je betrokken bij het ontwikkelen van masterplannen, inrichtingsplannen, planologische attesten en ruimtelijke uitvoeringsplannen.

Je digitaliseert bestaande plannen en speelt een cruciale rol binnen het team van consultants, dankzij jouw grafische, technische en lay-outvaardigheden. Je verzamelt de relevante kaarten die essentieel zijn voor de projecten.

In samenwerking met je collega-consultants werk je aan de verdere uitwerking van de projecten. Je maakt deel uit van het projectteam en draagt bij aan het bepalen van de meest effectieve aanpak voor zowel het project als de klant.

Daarnaast word je begeleid door een collega tekenaar-consultant, die ervoor zorgt dat je werk voldoet aan de nieuwste wetgeving en normen.

Gewenst profiel

  • Je eerste werkervaring heeft je ruimtelijk inzicht en tekentalent verder ontwikkeld, en je staat te popelen om hier dieper op in te gaan.
  • Bij voorkeur heb je een technische bachelor in de toegepaste architectuur (je werkt als assistent-architect), of in gerelateerde richtingen zoals landmetingen of bouwkundig tekenen.
  • Tekenen en ruimtelijke ordening zijn je grote passies!
  • Wat betreft je kennis van tekenprogramma's: ervaring met AutoCAD is essentieel, terwijl kennis van Map 3D, Civil 3D, Vehicle Tracking, Adobe Suite, SketchUp of GIS een mooie aanvulling is. Je leert nieuwe programma's graag en snel.
  • Daarnaast beschik je over andere belangrijke vaardigheden: je werkt gestructureerd en nauwkeurig, kunt goed omgaan met deadlines en weet je dynamisch en flexibel op te stellen bij veranderende verwachtingen van collega's of klanten.
  • Tot slot weet je jouw collega's te verrassen met je enthousiasme en gedrevenheid, je uitstekende communicatievaardigheden en je collegiale houding.

Arbeidsvoorwaarden

Een aantrekkelijke functie met een aantrekkelijk salaris, inclusief maaltijdcheques en een groeps- en hospitalisatieverzekering. Fiets je vaak? Dan is fietsleasing een interessante optie voor jou!

Jouw takenpakket in één woord: gevarieerd!

Je komt terecht in een enthousiast team van geweldige collega's, die je met open armen en een vleugje humor verwelkomen.

Word lid van een dynamische organisatie waar jouw mening en betrokkenheid belangrijk zijn. Dit wordt ondersteund door verschillende werkgroepen en teamactiviteiten.

Werk op jouw manier. Met flexibele werkuren en de optie om tot 32 verlofdagen op te nemen, zorgen we voor een goede werk-privébalans.

Geniet van een fraai en ergonomisch ingericht kantoor, inclusief een gezellige koffiehoek, zittende en staande werkplekken, en zonder files.

Ontwikkelingsmogelijkheden! Verdiep je vaardigheden en volg opleidingen. Wordt alleen maar aangemoedigd! Jullie stellen samen een opleidingsplan op maat.

Locatie

regio Kortrijk

Publicatiedatum

10.10.2024

Contactpersoon

Succesjobs

Deel deze vacature
Maak jobalert
Meer details
Match criteria
  • Kortrijk
  • Menen, Wevelgem
  • Fulltime
  • Techniek

Ben je klaar voor onze frisse, dynamische aanpak? Bel ons!

Onze klanten
Succes BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.